Sobe koje nudimo

 • Jednokrevetna soba - 26.84€

  Jednokrevetne sobe – raspolažemo sa jednom single bed sobom posebno pogodnom za poslovne ljude koji odsijedaju sami.
 • Soba sa francuskim krevetom za jednu osobu - 30.84€

  Ukoliko želite dodatnu komociju soba sa francuskim krevetom za jednu osobu je idealan izbor za vas.
 • Dvokrevetna soba - 39.28€

  Raspolažemo sa tri dvokrevente sobe sa odvojenim ležajevima posebno pogodnom za grupne poslovne ili turističke dolaske.
 • Trokrevetne sobe - 49.32€

  Trokrevetne sobe - raspolažemo sa dvije sobe sa tri ležaja posebno pogodnom za porodice ili grupne turističke ili poslovne posjete.
 • Apartmani

  Apartmani – raspolažemo sa dva apartmana koji su pogodni za ljude koji žele sebe da počaste komfornim boravkom u našem hotelu.
 • Dnevni boravak - 25€

  Ukoliko vas interesuje boravak tokom dana u hotelu sa idealnom lokacijom za to, ovo je pravi izbor za vas.

Sadržaji i usluge

Restoran

Na meniju se nalaze a la carte proizvodi iz domaće kuhinje kao i italijanski specijaliteti sa akcentom na crnu picu, specifičnu po izgledu i ukusu.
07:00 - 24:00

Lounge bar i organizacija događaja

Lounge bar je pogodan za sve vrste porodičnih i poslovnih ručkova, bafea, organizaciju svih vrsta slavlja, kao i za romantične trenutke sa voljenom osobom. Kapacitet objekta je do 50 osoba.
07:00 - 24:00

Grupne posjete

Bitan akcenat je na grupnim posjetama kako za usluge smještaja tako i ugostiteljske usluge i razne vidove druženja i zabave uz značajne popuste.

Rent a car

Usluga koja može omogućiti da sagledate ljepote Podgorice i Crne Gore na „ točkovima“ koje vi izaberete.

Raspolažemo sa dvije  sobe sa tri ležaja posebno pogodnom za porodice ili grupne turističke ili poslovne posjete. Svaka soba posjeduje mini bar, TV sa velikim izborom kablovskih kanala, besplatan WiFi, kupatilo sa fenom. Većina soba ima pomoćne ležajeve i balkone. Dostupna je i Room Service usluga.  U cijenu je uracunat pdv, boravisna taksa i dorucak.

Hotel sa najboljom lokacijom u gradu

Nalazi se na idealnoj lokaciji, neposredno uz Delta City centar i poslovno-stambeni kompleks City kvart. U najbližem okruženju su 3 benzinske pumpe i glavna raskrsnica za aerodrom (10km) i Petrovac, Cetinje i Budvu kao i Nikšić. Željeznička i autobuska stanica udaljene su 4,5km, a strogi centar grada 2,5km. Na par stotina metara je Capital Plaza centar, dva univerziteta, Klinički centar, RTV, Studentski dom kao i gradski trg Vektra u kome su banke,ministarstva i dr.

Galerija