Sobe koje nudimo

 • Jednokrevetna soba - 26.84€

  Jednokrevetne sobe – raspolažemo sa jednom single bed sobom posebno pogodnom za poslovne ljude koji odsijedaju sami.
 • Soba sa francuskim krevetom za jednu osobu - 30.84€

  Ukoliko želite dodatnu komociju soba sa francuskim krevetom za jednu osobu je idealan izbor za vas.
 • Dvokrevetna soba - 39.28€

  Raspolažemo sa tri dvokrevente sobe sa odvojenim ležajevima posebno pogodnom za grupne poslovne ili turističke dolaske.
 • Trokrevetne sobe - 49.32€

  Trokrevetne sobe - raspolažemo sa dvije sobe sa tri ležaja posebno pogodnom za porodice ili grupne turističke ili poslovne posjete.
 • Apartmani

  Apartmani – raspolažemo sa dva apartmana koji su pogodni za ljude koji žele sebe da počaste komfornim boravkom u našem hotelu.
 • Dnevni boravak - 25€

  Ukoliko vas interesuje boravak tokom dana u hotelu sa idealnom lokacijom za to, ovo je pravi izbor za vas.

Sadržaji i usluge

Restoran

Na meniju se nalaze a la carte proizvodi iz domaće kuhinje kao i italijanski specijaliteti sa akcentom na crnu picu, specifičnu po izgledu i ukusu.
07:00 - 24:00

Lounge bar i organizacija događaja

Lounge bar je pogodan za sve vrste porodičnih i poslovnih ručkova, bafea, organizaciju svih vrsta slavlja, kao i za romantične trenutke sa voljenom osobom. Kapacitet objekta je do 50 osoba.
07:00 - 24:00

Grupne posjete

Bitan akcenat je na grupnim posjetama kako za usluge smještaja tako i ugostiteljske usluge i razne vidove druženja i zabave uz značajne popuste.

Rent a car

Usluga koja može omogućiti da sagledate ljepote Podgorice i Crne Gore na „ točkovima“ koje vi izaberete.

Ukoliko vas interesuje boravak tokom dana u hotelu sa idealnom lokacijom za to, ovo je pravi izbor za vas. Sve smještajne jedinice su klimatizovane, u zimskim uslovima se koristi centralno grijanje. Svaka soba posjeduje mini bar, TV sa velikim izborom kablovskih kanala, besplatan WiFi, kupatilo sa fenom. Većina soba ima pomoćne ležajeve i balkone, a jedan od apartmana ima i mini kuhinju. Dostupna je i Room Service usluga. U cijenu je uracunat pdv i boravisna taksa.

Hotel sa najboljom lokacijom u gradu

Nalazi se na idealnoj lokaciji, neposredno uz Delta City centar i poslovno-stambeni kompleks City kvart. U najbližem okruženju su 3 benzinske pumpe i glavna raskrsnica za aerodrom (10km) i Petrovac, Cetinje i Budvu kao i Nikšić. Željeznička i autobuska stanica udaljene su 4,5km, a strogi centar grada 2,5km. Na par stotina metara je Capital Plaza centar, dva univerziteta, Klinički centar, RTV, Studentski dom kao i gradski trg Vektra u kome su banke,ministarstva i dr.

Galerija