kp soccer,soccerbp,soccerxp,cleatsuperfly,soccerbo,soccerwo,soccertutu,soccermagistaxp,soccergp,soccerqp,soccersuperflyxp,superflyboots,lovecleatsCr7 Gold Cleats,Cheap Nike Superfly,

Logo alt

...

Hotel Ambiente

Ideja porodičnog biznisa, koja nas preporučuje da se odmorite i uživate zaživjela je otvaranjem hotela AMBIENTE 04.03.2002. godine.
Počeli smo sa četiri, a od 2007. godine raspolažemo sa četrnaest smještajnih jedinica, u kojima se sa pomoćnim ležajevima može smjestiti do 34 osobe, a tipovi soba su: 1 jednokrevetna, 3 dvokrevetne, 6 sa francuskim krevetom, 2 trokrevetne i dva apartmana.
U okviru prvog objekta su: recepcija,kuhinja,restoran,aperitiv bar (radi non stop),4 sobe kao i ljetnja i zimska bašta. Drugi objekat (aneks) posjeduje 8 soba i 2 apartmana. Sobe su većinom sa terasama, a posjeduju kablovsku televiziju i besplatan internet,mini bar,klimu,centralno grijanje kao i room servis.
Hotel posjeduje sopstveni parking prostor kao i veliki plac (2700m2) sa dvorištem sa mediteranskim sadnicama i rastinjem.
Nalazi se na idealnoj lokaciji, neposredno uz Delta City centar i poslovno-stambeni kompleks City kvart. U najbližem okruženju su 3 benzinske pumpe i glavna raskrsnica za aerodrom (10km) i Petrovac, Cetinje i Budvu kao i Nikšić.
Željeznička i autobuska stanica udaljene su 4,5km, a strogi centar grada 2,5km. Na par stotina metara je Atlas Capital centar, dva univerziteta, Klinički centar, RTV, Studentski dom kao i gradski trg Vektra u kome su banke,ministarstva i dr.
Gostima se nude usluge noćenja sa doručkom, kao i punog i polupansiona. Za određeni broj noćenja kao i grupne posjete odobravamo popuste od 10-20%. U našim prostorijama moguće je organizovati sastanke, koktele, rođendane i sl.
U restoranskom dijelu se nude (a la carte) proizvodi iz domaće kuhinje (pite,peciva,kolači, kao i gotova jela u ograničenim količinama) kao i italijanski specijaliteti sa akcentom na crnu picu,specifičnu po izgledu i ukusu. Moguća je narudžba kao i dostava.
Doručak i check-out su do 11h, a restoran radi do 22h u zimskom i do 23h u ljetnjem periodu, a radno vrijeme hotela je non stop i uvijek ste dobrodošli.
Mi smo se potrudili na Vama je da odlučite.

Ambiente na Booking.com

Kontakt

Cetinjski put broj 34
Podgorica
+382 20 235 535
+382 20 235 530
+ 382 68 035 105
e-mail: ambiente@t-com.me